Hei Blossoms,

Fashion Week on täydessä vauhdissa. Muotinäytöksiä eivät ole pelkästään tapahtumia tapahtuu tänä aikana. Tuotemerkit kaikkialta parvesta NYC tänä aikana ja isäntänä suurin tapahtumien vuosi. Tämä tapahtuma oli sosiaalisen median surina etukäteen. En ole newbie Organic Root stimulaatiotehon tuotevalikoimaan. Edellisessä postitse I julisti rakkauteni heidän Edge Ohjaus ja mukana kuvia siitä, miten se tasoitetaan minun kuriton reunat. Kun sain sanan heidän uuden tuotelinjan luonnolliselta hiustyypeille olin ehdottomasti kiinnostunut.

Curls Unleashed, joiden nimi kuin että kuka kiinnostus ei olisi huipussaan. Käynnistää osapuoli, isännöi Carlton Hotel oli täynnä niin monien suosikki luonnon hairlistas: isännöi Patrice of Afrobella.com, Kim Coles, Taren ja Taren916 Youtube ja Dr. Goddess, ennakointi suuri yö oli korkea.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Solmimisella paikka, se oli täynnä niin paljon luonnon tukka naisia. Curls Unleashed joukkue oli erittäin ystävällinen. Kun takana on paikka, siellä oli rivi saada kuva katkeilee ja niin monet luonnolliset hiukset bloggaajien ja vloggers olivat hajallaan.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Kuvassa: (äärimmäisenä vasemmalla) Khambria of KinkyKurlyKham YT -(äärimmäisenä oikealla) Keisha on Ashiek118 YT ja 2 niiden luonnonvarojen tukkainen ystäviä

Kun näyttely alkoi todella olimme käyttöön 3 luonnon tukka malleja ja kerrottiin tuotteita, joita käytettiin luomaan jokaiselle tyylille. Olisin täytyy myöntää olin toivonut hieman enemmän siitä, mitä tapahtui vaiheittain ja oikea tapa käyttää kunkin uusia tuotteita. Ympäröivät niin monet asiantunteva naturalistas sekä aloittelijoille Minusta olisi ollut hienoa avata lattian Q & segmentti. Tyylit olivat kauniita, ja tervettä kiiltoa ja jokaisen lohkon paikoillaan nämä naiset olivat huomion kaikki siellä. Tapahtuma ei erinomaista työtä rakentaa ennakointi tehokkuuden kiharat Unleashed tuotteet.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Curls Unleashed on suunniteltu säädetään naturalistas tuotteiden suuri prepping, muotoilutuotteet ja säilyttää niiden hiukset. Tuotteet sekoitetaan phlethora keskeiset ainesosat: vehnä proteiini, hunaja, aloe vera, vihreä tee-uutetta, siankärsämön, humala, rosmariini, sitruunamelissa, kamomilla ja muita ainesosia. Kiharat Unleashed julistaa se "jättää hiukset näyttämään ja tuntumaan hyvin tarjoamalla uskomaton kosteutta, kiiltoa ja määritelmä. "

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Minulla oli suuri aikaa. Juttelin Taren Guy of Taren916, Youtube luonnolliset hiukset vlogger. Siellä oli niin paljon ihmisiä tulossa puhumaan hänelle ja niin chattilinjoillemme oli lyhyt. Kim Coles on hämmästyttävä hymy ja hänen positiivinen fiilis on varmasti tuntuu, kun olet hänen läsnäoloaan. Afrobella on yksinkertaisesti suloisin sinun koskaan tavata. On aina ilo saada mahdollisuus keskustella hänen kanssaan ja on kauneutta kirjailija Afrobella.com on ollut yksi tärkeimmistä kohokohdista minun blogging ura! Kaikki oli pukeutunut ysiä. Mekot oli hämmästyttävä, meikki täydellinen ja hiukset vetää niin hienosti.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Afrobella on päällään Eloquii by Limited: Get hänen pukunsa TÄSTÄ

Tähdet yön: koko kiharat Unleashed tuotevalikoimaan. Olen blogger joten koko osapuolille suunnattu ympärille tuotteen yhtä odotettavissa kuin osapuolet suunnattava ympärillä henkilö, kuin nämä tähdet ovat pian saatavilla sinulle!

Curls Unleashed products, natural hair, sherryblossom

Kaiken kaikkiaan hauskaa oli ollut, ja olen innolla kokeilemaan tuotteita ja nähdä, mitä kiharat Unleashed tekee minun luonnon harja.

Joten Blossoms, tulee yrität kiharat Unleashed tuotteet hiukset?

Seuraavaan kertaan,

Myöhemmin Blossoms

Twitt

Liittyvien virkojen:

Terveiden hiusten JOURNEY: IM ALL luonnollista!!
Piipittää YOUR FACE OFF TWITTER TAPAHTUMA Brooklyn NY!
INSIDE IMATS NYC 2012
Tagged kanssa:

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>