Hej Blossoms,

Fashion Week u punom je zamahu. Na modne revije nisu jedini događaji događa tijekom tog vremena. Marke iz cijele stado u New Yorku tijekom tog vremena i domaćin najveće događaje godine. Ovaj događaj imao društvenih medija zujanje u iščekivanju. Nisam newbie u organsku Root stimulatoru liniju proizvoda. U prethodnom post sam proglasio svoju ljubav svog Edge Control uključena i slike kako je izglađen moje nestašan rubove. Kada sam primio riječ njihov novi liniju proizvoda za sve tipove kose prirodnim sam definitivno zainteresirani.

Kovrče Unleashed, s imenom kao što je onaj koji je interes ne bi našao. Lansiranje stranka, domaćin na The Carlton Hotel , bio je ispunjen s toliko od Vaših omiljenih prirodnih hairlistas: domaćin Patrice od Afrobella.com, Kim Coles, Taren od Taren916 na Youtube i dr. Božica, iščekivanje velikog noći bio visok.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Ulaska u mjesto, to je bila prepuna prirodnih toliko kose žena. U Curls unleashed tim je super prijateljski. U stražnjem dijelu terenu, da je linija da biste dobili vaše foto pukla i tako mnoge prirodne kose blogeri i vloggers su razasuti po.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Na slici: (skroz lijevo) Khambria od KinkyKurlyKham na YT i (sasvim desno) Keisha od Ashiek118 na YT s 2 njihovih prirodnih kose prijatelja

Kad je show doista počeo bili smo upoznati s 3 prirodne kose modela i rečeno im proizvode koji su korišteni za stvaranje svaki stil. Ja bih moram priznati bio sam u nadi za malo više o tome što je učinio korak po korak i na pravi način iskoristiti svaku od novih proizvoda. Okružen toliko knowledgable naturalistas kao novorođen Mislim da bi bilo super otvoriti riječ u Q & A segmenta. Stilovi su bile lijepe, sa zdravim sjajem i svaki struk u mjestu ove žene su pozornost svima tamo. Događaj je odličan posao na izgradnji anticipacije učinkovitosti kovrče Unleashed proizvoda.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Kovrče unleashed je dizajniran da pruža naturalistas s proizvodima za velike pripremajući, styling i održavanje svoje kose. Proizvodi su pomiješan s phlethora ključnih sastojaka pšenica proteina, med, aloe vera, ekstrakt zelenog čaja, stolisnik, hmelj, ružmarin, matičnjak, kamilica i ostali sastojci curls Unleashed izjavljuje da će "ostaviti vaša kosa izgleda i osjeća. pružajući nevjerojatne vlage, sjaj i definiciju. "

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Imala sam veliku vrijeme. Sam čavrljao s Taren Guy od Taren916, Youtube prirodna kosa vlogger. Bilo je toliko ljudi dolaze razgovarati s njom i tako je i naš razgovor bio kratak. Kim Coles ima nevjerojatan osmijeh i njena pozitivna vibra definitivno se osjeća kada su u njezinoj nazočnosti. Afrobella je jednostavno najslađi ćete ikada upoznati. To je uvijek zadovoljstvo dobiti priliku za razgovor s njom i da ljepota pisac za Afrobella.com je bio jedan od najboljih naglašava moje karijere blogging! Svatko je bio obučen u nines. Haljine su nevjerojatna, savršena šminka i kosa postavio tako lijepo.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Afrobella nosi Eloquii je ograničeno: Get joj haljinu OVDJE

Zvijezde u noći: cijeli Curls Unleashed liniju proizvoda. Ja sam Bloggera tako cijeli stranke usmjerena oko proizvoda su samo prema planu kao stranaka usmjerena oko osobe, osim ovih zvijezda uskoro će biti dostupne za vas!

Curls Unleashed products, natural hair, sherryblossom

Sve u svemu, veliki put je imao i sam obličje naprijed to težak vanjska strana proizvode i vidjeti što curls Unleashed čini za moje prirodne griva.

Dakle, cvjetovi, hoćete li probati Curls Unleashed proizvode za vašu kosu?

Do sljedeći put,

Kasnije Blossoms

Twitt

Povezani postovi:

Zdrava kosa PUTOVANJE: 6 inča do 3 inča! BIG CHOP!
PRO vizažist eksplozivnosti: Šminka SHOW CHICAGO
New York Fashion Week 2012: Bloggerove NIGHT OUT
Tagged with:

Dopust Odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena zvijezdicom su obvezna

*

Vi svibanj koristiti ove HTML oznake i atributa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>