Hé Virágok,

Fashion Week javában zajlik. A divatbemutatókon nem csak rendezvények folyik ez idő alatt. Márkák minden tájáról állományban NYC ez idő alatt, és otthont a legnagyobb esemény az évben. Ez az esemény volt a közösségi média zümmögő előre. Nem vagyok egy újszülött az ökológiai Root Stimulátor termékcsalád. Egy korábbi hozzászólás azt hirdette, hogy a szerelmem Edge-ellenőrző és bele képeket hogyan simított rakoncátlan én élek. Amikor megkaptam a szót az új termékcsalád minden természetes hajtípushoz voltam határozottan érdekel.

Fürtök Unleashed, névvel, mint hogy aki érdeke nem lenne tetőzött. A Launch Party, otthont a Carlton Hotel , tele volt olyan sok kedvenc természetes hairlistas: Patrice házigazdája a Afrobella.com, Kim Coles, Taren Taren916 a Youtube-on és Dr. Istennő, a várakozás a nagy este volt magas.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Belépő a helyszínen, hogy tele volt olyan sok természetes hajú nő. A póráz Curls csapat szuper volt barátságos. A hátoldalán a helyszín volt a sor, hogy a fotó csattant, és olyan sok természetes haj bloggerek és vloggers szétszórva voltak fellelhetők.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

A képen: (balra) a Khambria KinkyKurlyKham a YT és (jobb szélen) Keisha a Ashiek118 a YT 2 a természetes hajú barátok

Amikor kezdődött a műsor valóban be voltunk 3 természetes hajú modelleket, és azt mondták a termékeket, amelyeket használni, hogy az egyes stílusok. Azt kell vallanom, reméltem, egy kicsit többet arról, mi történt lépésről lépésre, és a megfelelő használati módját minden egyes új termékek. Körül sok knowledgable naturalistas valamint a kezdőknek azt hiszem, jó lett volna, hogy nyissa meg a szót a Q & A szegmensben. A stílusok voltak szép, egészséges fényét és minden szál a helyén volt, a hölgyek figyelmét mindenkinek ott. Az esemény kiváló munkát végzett, hogy kiépítsék a várakozás hatékonyságának Curls Unleashed-termékeket.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Fürtök póráz nélkül úgy tervezték, hogy amennyiben a termékek naturalistas nagyszerű prepping, stílusa és fenntartása a hajukat. A termékek kevert 1 phlethora a kulcsfontosságú összetevőket: búza fehérje, méz, aloe vera, zöld tea kivonat, cickafark, komló, rozmaring, citromfű, kamilla és más összetevőket. Fürtök póráz nélkül kijelenti, hogy lesz "hagyja el a haját látszó és érzés nagy azáltal, hogy hihetetlen nedvességet, fényt és meghatározása. "

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Volt egy nagy idő. Én beszélgetett Guy Taren a Taren916, Youtube természetes haj vlogger. Olyan sok ember jön, hogy beszéljen vele, és így a beszélgetés rövid volt. Kim Coles hihetetlen mosollyal és az ő pozitív hangulat határozottan éreztem, amikor az ő jelenlétében. Afrobella egyszerűen a legédesebb, amit valaha is találkozik. Mindig öröm, hogy kap egy esélyt, hogy beszélgetni vele, és hogy egy szép író Afrobella.com óta az egyik legnépszerűbb kiemeli az én blogolás karrier! Mindenki volt öltözve, a kilences. A ruhák voltak, csodálatos, tökéletes smink és a haj meghatározott olyan szépen.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Afrobella visel Eloquii a korlátozott: Get ruhája ITT

A csillagok az éjszaka: az egész Curls Unleashed-termékcsalád. Blogger vagyok, így egész pártok köré szerveződik egy termék éppen a várakozásoknak megfelelően pártok köré szerveződik az a személy, kivéve ezek a csillagok hamarosan elérhető lesz az Ön számára!

Curls Unleashed products, natural hair, sherryblossom

Összességében egy nagyszerű alkalom volt, nem volt, és várom, hogy kipróbálja a termékeket, és látta, mit csinál a fürtök Unleashed-én természetes sörényét.

Szóval Blossoms, majd megpróbálja a Curls Unleashed-termékeket a hajad?

Addig is,

Később Blossoms

Twitt

Kapcsolódó hozzászólások:

Meet Me: Fashion Night Out in NYC!
KOKTÉLOK & Couture: ahogy azt egy lázadó
Természetes haj ALERT: HIGH BUN fejtetőre fésült frizura W / HOSSZÚ BOX szegélyek
Tagged with:

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

*

Használhatja ezeket a HTML elemek és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>