Hey Blossoms,

Fashion Week is in volle gang. De modeshows zijn niet de enige gebeurtenissen op in deze tijd gaan. Merken uit de hele kudde naar NYC in deze tijd en gastheer van de grootste evenementen van het jaar. Dit evenement had de sociale media zoemen in het vooruitzicht. Ik ben geen newbie op de Organic Root Stimulator productlijn. In een vorige post heb ik uitgeroepen tot mijn liefde voor hun Edge Control en opgenomen foto's van hoe het glad mijn weerbarstige randen. Toen ik woord van hun nieuwe productlijn ontvangen voor alle natuurlijke haartypes was ik zeker geïnteresseerd.

Krullen Unleashed, met zo'n naam, die het belang niet zou worden hoogtepunt heen. De launch party, gehost bij Het Carlton Hotel , was gevuld met zo veel van onze favoriete natuurlijke hairlistas: gehost door Patrice van Afrobella.com, Kim Coles, Taren van Taren916 op Youtube en Dr Godin, de anticipatie van een geweldige avond was hoog.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Het aangaan van de zaal, was het vol met zo veel natuurlijke blonde vrouwen. De krullen Unleashed team was super vriendelijk. In de achterkant van de zaal, was er een lijn te krijgen uw foto geklikt en zo veel natuurlijk haar bloggers en vloggers werden verspreid.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Foto: (uiterst links) Khambria van KinkyKurlyKham op YT en (uiterst rechts) Keisha van Ashiek118 op YT met 2 van hun natuurlijke haren vrienden

Toen de show echt begonnen werden we voorgesteld aan 3 natuurlijke blonde modellen en werd verteld dat de producten die werden gebruikt om elke stijl te creëren. Ik moet toegeven dat ik hoopte op een beetje meer over wat er stap voor stap en de juiste manier om elk van de nieuwe producten te gebruiken. Omringd door zoveel knowledgable naturalistas als newbies Ik denk dat het zijn grote geweest om de vloer open te stellen voor een Q & A-segment. De stijlen waren prachtig, met een gezonde glans en elke streng in plaats van deze dames hadden de aandacht van iedereen daar. Het evenement heeft een uitstekende baan bij de bouw van de anticipatie van de efficiëntie van de krullen Unleashed producten.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Unleashed Krullen is ontworpen om te voorzien naturalistas met producten zeer geschikt voor prepping, styling en onderhouden van hun haar. De producten worden gemengd met een phlethora van de belangrijkste ingrediënten: tarwe-eiwit, honing, aloë vera, groene thee-extract, duizendblad, hop, rozemarijn, citroenmelisse, kamille en andere ingrediënten Curls Unleashed verklaarde dat het "laat je haar kijken en goed gevoel. door middel van ongelooflijke vocht, glans en definitie. "

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Ik had een grote tijd. Ik praatte met Taren Guy van Taren916, Youtube natuurlijk haar vlogger. Er waren zo veel mensen komen met haar te praten en zo onze chat was van korte duur. Kim Coles heeft een geweldige glimlach en haar positieve vibe is zeker gevoeld wanneer u zich in haar aanwezigheid. Afrobella is gewoon de liefste die je ooit zult ontmoeten. Het is altijd een plezier om een kans om te chatten met haar en wordt een beauty schrijver voor Afrobella.com is een van de top hoogtepunten van mijn carrière bloggen te krijgen! Iedereen was gekleed in het pak. De jurken waren geweldig, make-up perfect en haar gelegd zo mooi.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Afrobella draagt ​​Eloquii door The Limited: Haal haar jurk HIER

De sterren van de nacht: de hele Krullen Unleashed productlijn. Ik ben een blogger, zodat hele partijen gericht rond een product net zo verwacht als partijen gericht rond een persoon, met uitzondering van deze sterren zal binnenkort beschikbaar zijn voor u!

Curls Unleashed products, natural hair, sherryblossom

Al met al een geweldige tijd werd gehad en ik kijk uit naar het uitproberen van de producten en zien wat Curls Unleashed doet voor mijn natuurlijke manen.

Dus Blossoms, zul je proberen de krullen Unleashed producten voor je haar?

Tot de volgende keer,

Later Blossoms

Twitt

Gerelateerde berichten:

UIT DE SCHOONHEID BOX TOUR NYC: MET ENKOREMAKEUP & PURZEBUZZ
GEZOND HAAR EXCLUSIEF: DR. MIRACLE'S NIEUWE IMPULS EVENT
BESCHERMENDE STIJL ALERT: de Griekse godin W / lange doos VLECHTEN
Tagged met:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

U kunt deze HTML tags en ​​attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>