Hei Blossoms,

Fashion Week er i full gang. De moteshow er ikke de eneste hendelsene som skjer i løpet av denne tiden. Merker fra hele buskapen til NYC i løpet av denne tiden, og være vertskap for de største hendelsene i året. Denne hendelsen hadde de sosiale mediene surrende i påvente. Jeg er ikke en nybegynner til Organic Root Stimulator produktlinje. I et tidligere innlegg proklamerte jeg min kjærlighet til sin Kantkontroll og inkluderte bilder av hvordan den glattet mine uregjerlige kanter. Da jeg fikk ordet av deres nye produkt linje for alle naturlige hårtyper jeg var definitivt interessert.

Krøller Unleashed, med et slikt navn som interesse skulle ikke bli nådd toppen. Lanseringen partiet, vert på The Carlton Hotel , var fylt med så mange av våre favoritt naturlige hairlistas: arrangert av Patrice av Afrobella.com, Kim Coles, Taren av Taren916 på Youtube og Dr. Gudinne, var påvente av en flott kveld høy.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Inngåelse av lokalet, var det pakket med så mange naturlige haired kvinner. De Curls Unleashed laget var super friendly. På baksiden av lokalet, var det en linje for å få bildet ditt knakk og så mange naturlige hår bloggere og vloggers ble spredt.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Bildet: (helt til venstre) Khambria av KinkyKurlyKham på YT & (helt til høyre) Keisha av Ashiek118 på YT med to av sine naturlige haired venner

Når showet virkelig begynte vi ble introdusert til 3 naturlige haired modeller og ble fortalt de produktene som ble brukt til å lage hver stil. Jeg må innrømme at jeg håpet på litt mer om hva som ble gjort trinnvis og den riktige måten å bruke hver av de nye produktene. Omgitt av så mange kunnskapsrike naturalistas samt newbies jeg tror det ville ha vært flott å åpne gulvet til en Q & A segmentet. Stilene var vakker, med en sunn glans og hver tråd i stedet disse damene hadde oppmerksomheten til alle der. Arrangementet gjorde en utmerket jobb i å bygge påvente av effektiviteten av Curls Unleashed produktene.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Curls Unleashed er utviklet for å leveres naturalistas med produkter gode for prepping, styling og vedlikeholde håret. Produktene er blandet med en phlethora sentrale ingredienser: hvete protein, honning, aloe vera, grønn te ekstrakt, ryllik, humle, rosmarin, sitronmelisse, kamille og andre ingredienser Curls Unleashed erklærer den vil "la håret ser og føler stor. ved å gi utrolig fuktighet, glans og definisjon. "

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Jeg hadde en stor tid. Jeg snakket med Taren Guy av Taren916, Youtube naturlig hår vlogger. Det var så mange mennesker kommer opp å snakke med henne og så vår chat var kort. Kim Coles har et fantastisk smil og hennes positive stemningen definitivt følte når du er i hennes nærvær. Afrobella er ganske enkelt den søteste du noensinne vil møte. Det er alltid en glede å få en sjanse til å prate med henne og være en skjønnhet skribent for Afrobella.com har vært en av de beste høydepunktene i min blogging karrieren! Alle var kledd til niere. Kjolene var fantastisk, la sminke perfekt og hår så pent.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Afrobella er iført Eloquii av den begrensede: Få henne kjolen HER

Stjernene i natt: hele Curls Unleashed produktlinje. Jeg blogger så hele partier rettet rundt et produkt er akkurat som forventet som parter rettet rundt en person, bortsett fra disse stjernene vil snart være tilgjengelig for deg!

Curls Unleashed products, natural hair, sherryblossom

Alt i alt en flott tid var tenkt, og jeg gleder meg til å prøve ut produktene og se hva Curls Unleashed gjør for min naturlige manke.

Så Blossoms, vil du prøve Curls Unleashed produkter for håret ditt?

Til neste gang,

Senere Blossoms

Twitt

Relaterte innlegg:

Sunt hår JOURNEY: 6 tommer til 3 Inches! BIG CHOP!
Natural Hair UPDATE: 1 måned NATURLIG
ALL MY LIFE PURPLE MEETS Sherry BLOSSOM!
Merket med:

Legg igjen en kommentar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>