Hei Blossoms,

Săptămâna Modei este în plină desfăşurare. Spectacolele de moda nu sunt singurele evenimente la care merg în această perioadă. Mărci de la turma peste tot la New York în această perioadă şi găzdui cele mai mari evenimente ale anului. Acest eveniment a avut mass-media sociale bâzâitul în anticipare. Eu nu sunt un incepator la linia de produse organice Root Stimulator. Intr-un post anterior am proclamat dragostea mea de control marginea lor si a inclus poze cu modul în care netezite marginile mele scăpate de sub control. Când am primit vestea de linia lor de produse noi pentru toate tipurile de par naturale, am fost cu siguranta interesat.

Buclele Unleashed, cu un nume de genul că interesul care nu ar fi atins punctul culminant. Petrecere de lansare, a găzduit la Hotelul Carlton , a fost umplut cu atât de multe din cele preferate hairlistas naturale: găzduit de Patrice de Afrobella.com, Kim Coles, Taren Taren916 de pe Youtube şi Dr. Zeita, anticiparea de o noapte de mare a fost ridicat.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Intrarea în locul de desfăşurare, a fost ambalate cu atât de multe femei cu părul naturale. Buclele Unleashed echipa a fost foarte prietenos. În partea din spate a locului, a existat o linie pentru a obţine fotografia rupt şi atât de mulţi bloggeri naturale de păr şi vloggers au fost împrăştiate pe tot.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Fotografiată: (extrema stângă) Khambria de KinkyKurlyKham pe YT şi (extrema dreaptă), Keisha de Ashiek118 pe YT cu 2 de prietenii lor naturale, cu părul

Atunci când spectacolul a început cu adevărat, am fost introdus la 3 modele naturale, cu părul şi-au spus de produse care au fost utilizate pentru a crea fiecare stil. Mi-ar trebui să recunosc că am fost în speranţa pentru un pic mai mult despre ceea ce sa realizat pas cu pas şi modul corect de a utiliza fiecare dintre produsele noi. Înconjurat de naturalistas atât de multe informati, precum şi începători, cred că ar fi fost mare pentru a deschide podea într-un Q & A segment. Stilurile au fost frumoase, cu o stralucire sanatoasa si fiecare componenta in loc aceste doamne au avut atentia tuturor acolo. Evenimentul a facut o treaba excelenta la construirea anticipare a eficienţei buclele Unleashed de produse.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Buclele Unleashed este proiectat pentru a naturalistas prevăzute cu produse de mare pentru pregatesc, styling şi menţinerea părul lor. Produsele sunt amestecate cu o phlethora de ingrediente-cheie: proteine ​​de grâu, miere, aloe vera, extract de ceai verde, coada soricelului, hamei, rozmarin, lamaie balsam, musetel si alte ingrediente bucle Unleashed declară că "va lăsa părul vă căutaţi şi senzaţie de mare. prin furnizarea de incredibil de umiditate, stralucire si definitie. "

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Am avut un timp de mare. Am stat de vorba cu Guy Taren de Taren916, Youtube vlogger naturala a parului. Au fost atât de mulţi oameni venind să vorbesc cu ei şi astfel chat-ul nostru a fost de scurta Kim Coles are un zâmbet uimitoare şi atmosfera ei pozitiv, este cu siguranta simţit atunci când vă aflaţi în prezenţa ei.. Afrobella este pur şi simplu dulce veţi întâlni vreodată. Este întotdeauna o plăcere pentru a obţine o şansă de a discuta cu ei şi fiind un scriitor de frumusete pentru Afrobella.com a fost una dintre cele mai importante de top de blogging cariera mea! Toată lumea a fost îmbrăcat la perfecţie. Rochiile au fost uimitoare, machiaj perfect şi păr pus atât de frumos.

Kim Coles, NYFW, Curls, Unleashed, ORS, sherryblossom, Taren916, Guy, Afrobella, natural, hair

Afrobella poartă Eloquii de Limited: Ia rochia ei AICI

Stelele de noapte: buclele Unleashed întreaga linie de produse. Sunt blogger părţi întregi, adaptate astfel încât în ​​jurul valorii de un produs sunt la fel de anticipat ca partidele orientate în jurul valorii de o persoană, cu excepţia aceste stele va fi in curand disponibil pentru tine!

Curls Unleashed products, natural hair, sherryblossom

Toate în toate, o mare de timp a fost a avut şi eu aştept cu nerăbdare să încerce produse şi de a vedea ceea ce se ondulează Unleashed face pentru coama mea naturală.

Deci, flori, va încerca buclele Unleashed produse pentru parul tau?

Până data viitoare,

Blossoms mai târziu

Twitt

Related posts:

CĂLĂTORIE un par sanatos: 1 bantu noduri OUT!
ALERTĂ naturala a parului: HIGH Bun Updo W / LONG Şiret BOX
Attn make-up artisti: [R] Evolutia a început!
Etichetate cu:

Lasă un Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Puteţi folosi aceste tag-uri HTML şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>